Americká speváčka Beyoncé potvrdila správy, že vystúpi počas polčasovej prestávky 47. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL). Tridsaťjedenročná hviezda tak spravila prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky, kde zverejnila fotku, na ktorej má tvári napísaný dátum konania Super Bowlu - 3. februára 2013.

Podujatie, ktoré každoročne patrí k najsledovanejším televíznym udalostiam na americkom trhu, sa bude konať v New Orleans. Beyoncé už v minulosti na Super Bowle vystúpila, keď v roku 2004 v jej rodnom Houstone zaspievala americkú hymnu pred zápasom medzi New England Patriots a Carolina Panthers.

Tento rok bola hudobnou hviezdou Super Bowlu Madonna, ktorá v takmer 13-minútovom sete predviedla medley svojich najväčších hitov a prvýkrát naživo predstavila singel Gimme All Your Luvin'. Na pódiu sa počas jej vystúpenia stihli vystriedať Cee Lo Green, LMFAO a v spomínanom singli aj Nicki Minaj a M.I.A., ktorá sa postarala o škandál, keď v priamom prenose ukázala Amerike vztýčený prostredník.

Zdroj: SITA (People.com), Hudba.sk
Foto: Beyonceonline.com

Súvisiaci interpreti: Beyoncé