Očakávaný koncert britskej formácie The Cinematic Orchestra, ktorý sa uskutoční už zajtra 19. januára v bratislavskom Majestic Music Clube, je vypredaný. Organizátori z usporiadateľskej agentúry Samé ucho o tom informovali včera na svojej Facebook stránke.

"Úderom 19-tej hodiny sme stopli predpredaj vstupeniek na štvrtkový koncert The Cinematic Orchestra. Plánovaný počet vstupeniek je beznádejne vypredaný a ďaľšie už nebudú ani pri vstupe v deň konania koncertu," uviedli organizátori. Poslednou možnosťou ako získať vstupenku je stať sa fanúšikom Facebook stránky Koncerty, párty a festivaly (klik na Súťaže / Newsletter). Vo štvrtok na poludnie rozdajú jej moderátori posledných 10 VIP lískov.

Hudobné zoskupenie The Cinematic Orchestra, ktoré vo svojej tvorbe kombinuje jazz s klasickou aj elektronickou (filmovou) hudbou, pôsobí na svetovej scéne už štrnásť rokov. Na konte má tri štúdiové albumy - Motion (1999), Every Day (2002) a Ma Fleur (2007) a spoluprácu s vokalistkami ako napríklad Lou Rhodes z anglického dua Lamb, Fontellou Bass či Niarou Scarlett. Tento rok chystá štvrtý album, z ktorého by niečo mohlo zaznieť aj zajtra v Bratislave.

Predskokanom na koncerte bude vedľajší projekt jedného z členov - L. D. Brown skrývajúci sa za pseudonymom Grey Reverend. Brooklynský hudobník a producent predstaví svoj debut Of The Days (2011), ktorý má podobnú atmosféru, akú na svojich nahrávkach a koncertoch vytvára Fink, José González či Ben Harper.

The Cinematic Orchestra - Manhatta (film: 1921, soundtrack: 2011)

Viac informácií o pripravovaných koncertoch agentúry Samé ucho nájdete na www.sameucho.sk a www.facebook.com/SameUcho

Zdroj: Facebook.com/SameUcho 
Foto: Facebook.com/cinematicorchestra

Súvisiaci interpreti: Cinematic Orchestra