Frontman rockovej kapely Foo Fighters opäť raz ukázal, že jeho srdce bije len pre hudbu a fanúšikov. Na koncerte v americkom Denveri si vyhliadol fanúšika v jednom z prvých radov a keď si všimol, že plakal, zavolal si ho na pódium.

Skupina Foo Fighters pokračuje vo svojom turné, a to aj napriek tomu, že si jej charizmatický frontman Dave Grohl zlomil 12. júna vo švédskom Göteborgu pravú ihlicu. Na washingtonskom koncerte ku Dňu nezávislosti sedel na špeciálnom tróne vyrobenom len pre neho presne podľa jeho návrhu, ktorý si nakreslil v nemocnici. V rámci denverskej zástavky ho zas bolo vidieť na jednoduchej otáčacej kancelárskej stoličke bez opierky a opieral sa o barle, pričom spieval akustickú verziu skladby My Hero (s refrénom končiacim slovami: "tu je môj hrdina, je obyčajný").

Pieseň mnohých fanúšikov dojala a spevák uprostred nej spustil príhovor. Práve vtedy si všimol muža menom Anthony, ktorý plakal neďaleko pódia (dajte si vo videu čas 2:15 a pozerajte). Hoci upozorniť na plačúcu osobu v dave nie je zvyčajné, a možno je to pre niekoho aj neslušné, v tomto prípade fanúšikovia vyjadrili Anthonymu veľkú podporu, keď si ho líder 20-ročnej rockovej formácie zavolal na javisko. Tam ho doslova prinútil k tomu, aby si spolu "strihli" duet. Čaro celého okamihu začalo narastať ešte viac v momente, keď zranený Grohl vstal a svoje miesto na sedenie prenechal fanúšikovi - obyčajnému hrdinovi.

VIDEO: Foo Fighters majú najlepších fanúšikov na svete. Tu je ultimátny dôkaz


Autor: Marek Majzon (zdroj: Stereogum.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Foo Fighters