V radoch britskej popovej trojice údajne vládnu rozpory. Bulvárne médiá informovali, že Keisha Buchanan a Heidi Range, ktoré sú dlhodobými členkami Sugababes, sa rozhodli, že sa po dvoch rokoch musia zbaviť svojej exotickej kolegyne Amelle Berrabah.

Podľa správ zverejnených na stránke Contactmusic.com dokonca tieto dve dámy viedli v nedeľu v budove London's Terminal Studios konkurz, v ktorom sa pokúsili nájsť za Amelle náhradu. Tomu mali predchádzať dlhotrvajúce rozpory s touto speváčkou, ktorá sa k úspešnej skupine pridala až v roku 2005 po tom, čo sa zakladajúca členka Mutya Buena rozhodla vydať na sólovú dráhu. Keisha a Heidi mali podľa správ v poslednom čase s Amelle časté hádky, najmä kvôli jej nezodpovednému prístupu k práci s kapelou, ktorý by mohol ohroziť budúcnosť kapely.

Britský denník The Sun zverejnil slová anonymného zdroja, ktorý je údajne kapele blízky: "Keisha a Heidi sú absolútne profesionálky pokiaľ ide o ich kariéru. Za všetkým, čo dosiahli, stojí ich ťažká práca. Zdá sa, že Amelle to neberie tak vážne. Keď dievčatá nahrávali svoj nový album, Amelle neustále prichádzala do štúdia neskoro. Vždy sa hádali kvôli dodržiavaniu časových termínov. Dostala obrovskú šancu stať sa členkou jednej z najúspešnejších dievčenských kapiel vo Veľkej Británii. Ale dievčatá majú pocit, že ich zradila."

Sugababes na oficiálnej stránke tieto správy popreli: "Nekonal sa žiaden konkurz na novú členku."

Keisha: "Pomery v skupine by nemohli byť lepšie ako momentálne sú. Amelle, Heidi a ja sme sme tím pevný ako kameň."

Amelle: "Som Sugababes oddaná na 110%. Byť ich súčasťou je splnený sen. Nemôžem sa dočkať koncertovania s novým albumom."

Rozpory v kapele by naozaj neprišli v najvhodnejšom čase. Vydanie ich nového albumu s názvom 'Change' je naplánované na 8. októbra a jeho pilotný singel 'About You Now' by sa mal objaviť v éteroch rádií už koncom tohto mesiaca. Strata členky by Sugababes v propagácii nového albumu určite nepomohla.

Ukážku singla 'About You Now' i ďalších skladieb z pripravovaného albumu si môžete vypočuť už na oficiálnej stránke skupiny alebo na Myspace.com.

http://www.sugababes.com

http://www.myspace.com/sugababesofficial

Zdroj: Contactmusic.com, Sugababes.com, wikipedia.org