V pestrom novembrovom programe Nu Spirit Baru nájdete okrem zabehnutých akcií s domácimi DJmi i hostí z ďalekej Brazílie a môžete sa tešiť aj na niekoľko zaujímavých živých vystúpení slovenských i zahraničných kapiel.

Brazílsky november

Brazílska hudba má v dramaturgii Nu Spirit baru už dlhé roky svoje pevné miesto. Takmer presne po roku, 22. novembra, sa do tohto príjemného bar & lounge priestoru vráti Drumagick, súrodenecké producentské duo zo São Paula.
Drumagick sa preslávili najmä drun'n'bassovými cover verziami brazílskej klasiky, ich DJské sety sú však omnoho rozmanitejšie. Elektronická hudba sa v nich strieda so sambou a inými pôvodnými brazílskymi štýlmi so zaručeným
tanečným efektom.

Druhý brazílsky hosť, DJ Tahira, do Nu Spirit Baru zavíta v sobotu 30. novembra. Môžete sa tešiť na rovnako eklektický tanečný set vychádzajúci z tej najlepšej brazílskej tradície.

Novembrové live koncerty

Prvú novembrovú "lajvku" si budete môcť vychutnať už v piatok 2. novembra. Bude ňou koncert košického funkového projektu Groovin' Heads, ktorý vedie saxofonista Mario Garbera alias Gapa.

V pondelok 5. novembra sa po roku vráti trio Bennyho Lacknera, amerického klaviristu Mehldauovskej školy.

Vo štvrtok 8. novembra sa predstaví jazzpunkový nášup v podaní rakuskej skupiny Tres Hombres.

17. novembra sa predstaví domáca funková kapela Funkiez, zložená z bývalých hudobníkov kapely Made 2 Mate. Členkou skupiny Funkiez je aj účastníčka druhého ročníka súťaže Slovensko hľadá Superstar, Sasha Okálová.

A napokon, naživo v Nu Spirite 24. novembra zaspieva Jana Valdevit, polovica chorvátskeho projektu Eddy Meets Yannah. Na gramofónoch ju bude sprevádzat jej nielen hudobný partner Eddy Ramich.

Odporúčané podujatia:

2.11. Groovin' Heads Live - funk
5.11. Benny Lackner Trio Live (US) - modern jazz
8.11. Tres Hombres Live (AT) - punk jazz
22.11. Drumagick in DJ Set (BRA) - drum&bass, brazil
24.11. Eddy Meets Yannah (CRO) - nu jazz, broken beat
30.11. DJ Tahira (BRA) - drum&bass, brazil

Kompletný novembrový program nájdete už čoskoro na stránke Nuspirit.sk.

Zdroj: Nuspirit.sk