Podľa rôznych správ, mal James Blunt (vlastným menom James Hillier-Blount) vo švajčiarskom lyžiarskom stredisku pripraviť o panenstvo veľký počet slečien.

Tento britký spevák, ktorý sa preslávil svojou piesňou 'You're Beautiful', je všade známy svojimi sukničkárskymi cestami. Na chate, v jeho obľúbenom lyžiarskom stredisku vo švajčiarsku údajne pripravil o panenstvo až stovky dievčat!

Jeho ''obete'' sú však na to patrične hrdé a dokonca nosia tričká s nápisom 'James Blunt took my virginity', teda niečo ako 'James Blunt ma pripravil o panenstvo'.

Pravidelný rekreant tejto oblasti hovorí: "Robí to asi vo vlastnom záujme, že sem chodí. Minulú sezónu som videl veľa dievčat, ktoré mali na sebe tričká s nápisom 'James Blunt ma pripravil o panenstvo'. Nemohol som až uveriť, že stihol mať niečo s každou z nich."

Bývalý britský armádny dôstojník James Blunt – ktorý predtým chodil s českou supermodelkou Petrou Němcovou a mal tiež romániky s Paris Hilton a Lindsay Lohan – priznal, že je hrdý na svoju povesť sukničkára.

Povedal: "Raz som skončil v plaveckom bazéne v Los Angeles s deviatimi nahými modelkami a ja som v tom bazéne bol jediný chlap. Mám proste rád, keď viem, že sa so mnou ženy bavia."

Zdroj : music-news.com