Francúzska herečka a speváčka Vanessa Paradis je nešťastná z videa z roku 1988, v ktorom ako 15-ročná vychádzajúca hviezda francúzskej pop music spievala svoj hit 'Joe le Taxi'. Tvrdí, že je znechutená najmä zo svojho skromného oblečenia v tomto videu.

Dlhoročná partnerka herca Johnnyho Deppa priznala, že keď si nedávno s odstupom času pozrela záznam zo svojho vystúpenia spred 20 rokov, musela sa za seba poriadne hanbiť. Video, ktoré ju mrzí najviac, pretože je v ňom na svoj vek oblečená až príliš provokatívne, si pozrelo už takmer 400 tisíc návštevníkov stránky Youtube.com.

"Kiež by mi vtedy niekto poradil. Len nedávno som videla niektoré zábery z časov, keď som mala 14-15 rokov a vôbec na to nie som hrdá. Keď sa pozriem na to, ako som bola oblečená, namaľovaná a na to, ako som tancovala, chce sa mi kričať: 'Brrrrr. Stopnite to!" - priznáva 35-ročná Vanessa.


Vanessa Paradis - Joe le Taxi @ Azzuro 1988

Zdá sa, že Vanessa Paradis nepozerala Slovensko hľadá Superstar III., keď hovorí o svojom oblečení v tomto videu ako o provokatívnom. V každom prípade, v porovnaní s oblečením v oficiálnom videoklipe ku skladbe 'Joe le Taxi' z roku 1987, je provokatívne úplne všetko!


Vanessa Paradis - 'Joe le Taxi'

Speváčka priznáva, že úspech tejto skladby jej zničil detstvo: "Chodila som vtedy ešte do školy a mala som hit 'Joe le Taxi', ktorý mi potom spôsoboval všetky problémy sveta. Dospievanie nie je ľahké, ale dospievanie slávnych je ešte horšie. Vo Francúzsku sa to stalo naozaj veľkým fenoménom a takéto týranie detí slávou bolo bežné. Mňa to stretávalo každý deň."

Možno by aj 15 a 16-ročné deti z finálovej desiatky Superstar mali najskôr dospieť, kým začnú tvoriť a vydávať vlastnú hudbu. Ale snáď im Darinka Rolincová dobre poradí. Mimochodom, jej prvý obrovský hit sa zrodil tiež v roku 1987, keď mala, rovnako ako Vanessa Paradis, 14 rokov.


Darina Rolincová - 'Čo o mne vieš'

Zdroj: Music-news.com, Youtube.com
Foto: Vanessaparadis.net, Imdb.com