Možno si Britney Spears povedala, že keď jej súd zakázal vidieť svoje prvé dve deti, musí si spraviť ďalšie. Otcom tretieho dieťaťa by mohol byť jej nový frajer Adnan Ghalib, ktorý pracuje ako paparazzi. Paráda! O niečo lepšie je na tom speváčka Fergie z Black Eyed Peas, ktorá údajne čaká svoje prvé dieťa so snúbencom Joshom Duhamelom.

V americkom bulvárnom týždenníku OK! Magazine sa objavila obrázková story, podľa ktorej sa Britney buď pokúša alebo sa jej už nešťastnou náhodou podarilo splodiť ďalšieho potomka. Na fotografiách je zachytená s Adnanom Ghalibom, svojím súčasným milencom, ako si v lekárni Rite Aid kupujú tehotenský test. Najnovšie zdroje z pozadia tohto príbehu však upozorňujú, že fotografie Britney a jej priateľa nafotila agentúra, pre ktorú Ghalib pracuje a tak je možné, že je to len ďalší výmysel. Prečo by však Britney pre bulvárnych fotografov dobrovoľne pózovala s tehotenským testom v ruke? U nej si už človek nemôže byť istý ničím...

Klebietky o tehotenstve obklopujú aj Fergie a zdá sa, že v jej prípade aj dávajú zmysel. Josh Duhamel, s ktorým speváčka chodí už tri roky, totiž na oslave 100. pokračovania svojej populárnej televíznej šou s názvom Las Vegas, dostal od starostu Las Vegas Oscara Goodmana ako darček pár malých topánočiek pre bábätko. "Starosta Goodman dal Joshovi pár bábätkovských sandálov Crocs pre jeho budúce dieťa s Fergie. Každý hovorí, že je tehotná." - povedal pre New York Daily News jeden z návštevníkov oslavy.

Fergie sa nedávno priznala, že sa túži usadiť a založiť si rodinu: "Je to jeden z mojich snov mať deti s Joshom. Bude to veľmi špeciálne, keď sa to stane." Hovorí sa o tom, že dieťa už je na ceste, pretože dvojica minulý mesiac ohlásila svoje zásnuby.

"Cítim sa ako najšťastnejšie dievča na svete. Som nadšená! Ale neprezradím žiadne podrobnosti. Myslím, že tieto veci sú sväté. Je to pre nás veľmi dôležité. Ale je pre mňa ťažké zostať ticho, lebo mám veľké ústa!" - povedala Fergie tesne po ich zasnúbení a už o niekoľko dní sa predstavila na koncerte v Atlantic City aj s pôsobivým diamantovým snubným prsteňom.

Zdroj: Nme.com, Music-news.com