Po nedávnom zistení, že syn prezidenta Francúzska Nicolasa Sarkozyho je hip-hopovým producentom, sa novinári v tejto krajine môžu vytešovať znova. Sarkozy má totiž na hudobnej scéne aj ďalšie "želiezko v ohni".

Kým prezidentov synátor Pierre Sarkozy žne úspechy na domácej hip-hopovej scéne, milenka hlavy Francúzska Carla Bruni sa onedlho pokúsi dobyť svojím druhým albumom aj USA. Bývalá talianska supermodelka tam plánuje svoj prvý anglický album 'No Promises' vydať 19. februára. Zatiaľ jej vyšiel iba cez iTunes a sieť obchodov s knihami a hudbou Barnes and Noble. Koncept albumu je založený na hudobnej interpretácii jej obľúbených básní.

Po ukončení úspešnej kariéry supermodelky v roku 1997 sa dnes už 39-ročná Carla vydala na hudobnú dráhu, a snažila sa presadiť ako folková speváčka. To sa jej celkom podarilo. V roku 2002 vydala svoj debutový, prevažne folkový, album 'Quelqu'un m'a dit'. Celkovo sa z neho predalo vyše 1,2 milióna kusov a aj napriek tomu, že bol celý vo francúzštine, bodoval aj rebríčkoch ďalších krajín - najmä v Taliansku, v Portugalsku, v Belgicku a vo Švajčiarsku.

Omnoho väčší záujem ako vydanie jej nového albumu 'No Promises' však vyvolala milostná aféra s francúzskym prezidentom Nicolasom Sarkozym z novembra minulého roka, ktorá, zdá sa, prerástla do vážneho vzťahu. Údajne sa už stihli aj tajne zosobášiť, aj keď tieto správy zatiaľ neboli potvrdené. V každom prípade, byť milenkou prezidenta jednej z najsilnejších krajín sveta, je celkom dobré promo na nový album, čo poviete?

Zdroj: Carlabruni.com, Nme.com, wikipedia.org