R'n'B hviezda Beyoncé Knowles si v pripravovanom filme s názvom 'Cadillac Records' zahrá slávnu bluesovú speváčku z polovice 20. storočia. Jej bývalá kolegyňa z Destiny's Child, Kelly Rowland, plánuje spoluprácu s britskými tanečnými producentmi.

Beyoncé Knowles, ktorá si popri úspešnej hudobnej kariére stihla zahrať vo filmoch ako Austin Powers v Zlatom úde, Ružový panter či vo filmovom spracovaní broadwayského muzikálu Dreamgirls, sa vo svojej novej filmovej úlohe predstaví popri hereckých hviezdach ako Adrien Brody, Jeffrey Wright a Cedric the Entertainer.

Vo filme, ktorého dej sa odohráva v 50. rokoch minulého storočia stvárni Beyoncé slávnu speváčku Ettu James. Držiteľ Oscara za hlavnú úlohu vo filme Pianista, Adrien Brody, si v novom filme zahrá Leonarda Chessa, zakladateľa legendárneho bluesového vydavateľstva Chess Records.

Kelly Rowland, ktorá je stále v tieni úspešnejšej Beyoncé si povedala, že keď sa jej nedarí preraziť v R'n'B, skúsi to s tanečnou hudbou. Za pomoci škótskych producentov Myla (remixoval Scissor Sisters, Amy Winehouse, The Killers, Kylie Minogue, ...) a Calvina Harrisa (produkoval pre Róisín Murphy, Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor) by sa rada zbavila svojho R'n'B imidžu a pokúsila sa presadiť s dance-ovou produkciou.

26-ročná Kelly momentálne objavuje tanečnú scénu v prestížnych londýnskych kluboch a plánuje osloviť oboch producentov: "Rada by som spoznala Calvina Harrisa a Myla. Počula som o nich samé dobré veci. Veľmi rada by som zistila, čo by mohli spraviť s mojou hudbou."

Zdroj: Music-news.com, Contactmusic.com