Dokument s názvom 'I Am Because We Are' o detských sirotách z afrického štátu Malawi, predstavila Madonna na filmovom festivale v meste Traverse City v rodnom Michigane.

Na prezentácii filmu, na ktorom sa Madonna podieľala ako producentka, sa hudobná hviezda stretla aj so známym režisérom a kamarátom Michaelom Moorom, ktorý taktiež pochádza z Michiganu.

"Je to úžasné predstaviť môj nový film na mieste, kde sa skutočne cítim ako doma", zdôverila sa Madonna pri premiére. "Cítim zvláštny príjemný pocit, že sa vraciam na miesto, kde som pravidelne trávila svoje prázdniny."

Manžel speváčky, režisér Guy Ritchie, sa na slávnosti nezúčastnil. Madonna bola sprevádzaná svojou 11-ročnou dcérou Lourdes a režisérom filmu Nathanom Rissmanom.

Menej známy filmový festival spoluzakladal v roku 2005 aj spomínaný Michael Moore. O Madonne sa vyjadril ako o osobe, ktorá "má neuveriteľné srdce a veľkorysú dušu." A dodal: "Zo svojej pozície robí neuveriteľne veľa, aby sa svet stal lepším miestom."

Madonna sa pustila aj do známeho festivalu v Cannes a Traverse City označila za lepšie miesto na prezentovanie filmových diel, pretože v Cannes podľa jej slov "nikto nevie po anglicky".

Zdroj : nme.com