Americká popová speváčka Madonna, by si rada adoptovala ďalšie dieťa a tak ako pri predchádzajúcej adopcii, by malo byť z Malawi.

Podľa informácií, by malo ísť o dvojročné dievčatko Mercy James, ktoré žije v sirotinci a ktorého matka zomrela pri jej pôrode. Jej žijúca rodina však s adopciou úplne nesúhlasí a z toho plynú pre Madonnu komplikácie.

49 ročná Madonna sa pokúšala o adopciu Mercy údajne už pred rokom, avšak strýko dieťaťa John Nglande, celú snahu speváčky rázne zablokoval.

Po čase sa teda Madonna opäť pokúša dievčatko adoptovať a dohodnúť sa s jej rodinou na kompromise. Údajne sú adopcii viac naklonení, avšak len pod podmienkou, že sa Mercy vráti naspäť do Malawi, keď dosiahne vek šiestich rokov.

Babička Mercy, Anaphiri, sa pre britský denník Daily Mirror vyjadrila: "Keby sme povolili adopciu, chceli by sme, aby sa k nám vrátila, keď bude staršia. Nechceme za ňu peniaze, aj keď nám povedali, že by nám ich dali."

Madonnina prvá adopcia z Malawi tiež neprebiehala bezproblémovo, keďže s adopciou dvojročného chlapčeka Davida Banda začala už po jeho narodení v roku 2006, avšak dokončená bola až v tomto roku.

Zdroj : music-news.com