Írska rocková skupina U2, ktorá na hudobnej scéne pôsobí už 32 rokov, má už údajne názov pre svoj nový album, ktorý bude mať názov 'No Line On The Horizon'.

Album 'No Line On The Horizon', by mal byť teda nástupcom albumu z roku 2004, ktorý vyšiel pod názvom 'How To Dismantle An Atomic Bomb'.

Objavili sa aj názvy skladieb, ktoré by sa na tomto novom albume nachádzať a ich názvy by mali byť napríklad 'For Your Love', 'Love Is All We Have Left', 'One Bird', 'Moment of Surrender', alebo 'The Cedars of Lebanon'.

Zatiaľ nie je známe, kedy sa dvanásty štúdiový album tejto populárnej skupiny dostane do predaja, ale aj táto drobnosť by sa mala objasniť už čoskoro, konkrétne 14. novembra.

Na albume sa o produkciu stará Daniel Lanois, ktorý už so skupinou spolupracoval na albumoch ako 'The Unforgettable Fire', 'The Joshua Tree', alebo 'All That You Can’t Leave Behind'.

Kapela U2 patrí medzi najpopulárnejšie rockové skupiny na svete a za svoje pôsobenie na hudobnej scéne dosiahla vyše 100 miliónový predaj svojich albumov.

Zdroj : nme.com