Aj keď je Madonna považovaná za kráľovnú populárnej hudby, musí občas poslúchnuť aj svojho manžela, Guya Ritchieho, ktorý jej momentálne zakázal šoférovať rýchle autá.

Guy Ritchie, ktorý sám 10. septembra oslávi svoje štyridsiate narodeniny, prezradil, že svojej manželke k jej augustovej päťdesiatke nekúpil športové auto, pretože je za volantom jednoducho "strašná".

Guy Ritchie povedal: "Ak si kúpi rýchle auto sama, určite jej nedovolím šoférovať ho. Nikto by nemal dovoliť jej, aby si sadla za volant akéhokoľvek športového auta, pretože je strašná šoférka."

Taktiež dodal, že vôbec nezdieľa so svojou manželkou jej záujem o kone a v podstate sa im vždy radšej snaží vyhnúť, pretože z nich je vlastne vydesený. "Ona síce miluje kone, ale ja som z nich nervózny vždy, keď ich vidím. Radšej odtiaľ vždy rýchlo ujdem."

Taktiež sa nevyhol otázke ohľadom ďalšieho dieťaťa, takže musel odpovedať, aj keď trochu vyhýbavo, či s Madonnou plánujú do budúcnosti ďalšieho potomka: "O tomto si budete musieť pohovoriť s ňou. Ona spraví to rozhodnutie."

Zdroj : music-news.com