27. novembra o 20:00 sa v Klube za zrkadlom môžeme tešiť na veselý dvojkoncert kapiel Sto múch a Chiki Liki Tu-a. Prešovská stálica a nová krv neviazanej hudobnej recesie z Banskej Bystrice sa predstavia v rámci cyklu Art of Livin organizovaného Občianskym združením Euforion.

Znie to možno neuveriteľne, ale prešovská skupina Chiki Liki Tu-a nás svojou hudbou teší už vyše desať rokov. Do povedomia más však prerazili až pred pár rokmi vďaka nevídanému úspechu dnes už všetkým známej odrhovačky 'Láska moja de si'. Po pozbieraní niekoľkých cien Aurel a nahratí ostatného albumu 'Dvojkilometrový jeleň', sa chalani znovu naplno venujú tomu, čo majú najradšej: koncertovať, koncertovať a znovu koncertovať.

Kapela Sto múch datuje svoju históriu od roku 2005, keď v tradičnej bansko-bystrickej pivárni za neutíchajúceho potlesku odohráva svoj prvý koncert. Svoj štýl označujú ako ekologický funky underground, v ktorom dominujú horehronsko-podpolianske vplyvy. Kto si takúto zmes nedokáže predstaviť, mal by si vypočuť ich debutový album 'Z hrušky dole', ktorého hitovky 'Kúpil som si Rhodes' a 'Oblečme sa' možno poznáte z vysielania Rádia_FM.

Skúsenému uchu určite neujde, že produkcie albumu si na starosť zobral guru slovenskej alternatívnej hudby, Andrej Šeban. Ako názorný príklad uletenosti týchto múch dobre poslúži aj ich prvé "oficiálne" video 'Popálila si si ruku, máš tam pľuzgiere'.

27. november, 20:00
Klub za zrkadlom, Bratislava
Chiki Liki Tu-a
Sto múch

Vstupné:
predpredaj 150,- Sk (Ticketportal) / 220,- Sk na mieste

Príďte si užiť večer plný bláznov!

Viac informácií nájdete na stránkach www.artoflivin.sk a www.euforion.sk.

Súvisiaci interpreti: Chiki Liki Tu-a