Britská popová kapela Take That, ktorá o pár dní vydá svoj nový album, bola v jednej zo svojich piesní údajne inšpirovaná problémovou speváčkou Amy Winehouse. Pieseň má názov 'How Did It Come To This'.

Skladbu napísal Jason Orange a v texte piesne popisuje mierne schizofrénne dievča, ktoré trpí poruchou OCD (obsedantno-kompulzívna porucha) a žije v Camden Town pod neustálym svetlom reflektorov. Camden Town je oblasť severného Londýna, kde žije práve Amy Winehouse.

Frontman kapely, Gary Barlow zase potvrdil, že prvý singel, ktorý sa z albumu s názvom 'The Circus' dostane do predaja, bude pieseň s názvom 'Greatest Day' a do obchodov by sa mal dostať už 24. novembra. Vydanie albumu bude nasledovať o týždeň neskôr. Vo Veľkej Británii sa ho fanúšikovia dočkajú 1. decembra, v USA 2. decembra a v Japonsku 3. decembra.

Skupina Take That bola založená v roku 1991 a pôvodné zloženie kapely tvorili Robbie Williams, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald a Jason Orange. V roku 1995 prekvapila správa, že Robbie Williams opúšťa kapelu a vydáva sa na sólo dráhu. To zapríčinilo neskorší rozpad kapely, ale v roku 2005 ohlásili zostávajúci štyria členovia svoj comeback a to vydaním výberovky, ktorá okrem najväčších hitov obsahovala i dovtedy nevydané skladby.

Zdroj: Music-news.com