V rámci celosvetového turné World Tour 2009 zavíta 13. marca 2009 do Bratislavy jeden z najznámejších svetových DJov, Paul van Dyk, ktorý sa niekoľko rokov po sebe umiestnil na prvej priečke DJ Mag Top 100. Okrem žiadaného Paula van Dyka sa slovenskému publiku predstavia ďalších štyria známi zahraniční umelci, ktorí premiérovo vystúpia v spoločných setoch.

"Ak chcete čo najviac ušetriť, odporúčame vám navštíviť nový portál Ticketzona.eu, kde sme od dnešného dňa spustili predpredaj prvých vstupeniek v luxusnej cene iba 450 korún. Cena ďalších lístkov bude rásť a bude sa bude pohybovať v závislosti od počtu predaných kusov." povedal dnes pre médiá Marian Tar z agentúry Mediazona.

Rezervačný a predajný systém Ticketzona.eu vznikol za účelom zjednodušenia nákupu vstupeniek v reálnom čase. Jeho prvoradým cieľom je zabezpečiť ich maximálnu dostupnosť pre každého, 24 hodín denne, bez nutnosti navštíviť predajné miesto. Vstupenku si z pohodlia bytu, či kancelárie, alebo kaviarne jednoducho vytlačíte sami. Portál je veľmi jednoduchý, všetky potrebné kroky sú intuitívne, systém vás automaticky navedie a pomôže vám bezproblémovo si zakúpiť a vytlačiť lístok.

Paul van Dyk - World Tour 2009
13. marec 2009
Bratislava, Incheba

Informácie pre Hudba.sk poskytol Marian Tar z agentúry Mediazona.

Súvisiaci interpreti: Paul Van Dyk