Jedna vstupenka, dve akcie. Sub-Urb Night a Pecha Kucha Night prichádzajú so špecialitou pre svojich priaznivcov. Všetci návštevníci Pecha Kucha vol. 4 získavajú so vstupenkou aj voľný vstup na Sub-Urb Night, ktorá začína o 22:00 v bratislavskom Subclube, kde sa ako live-act predstaví francúzska formácia Thieves Like Us.

Posledný mesiac v roku prichádza Sub-Urb s dalšou špeciálnou edíciou svojej pravidelnej párty. Už tento štvrtok 11. decembra vám v Subclube predstavia kapelu Thieves Like Us, zo známeho francúzskeho labelu Kitsune. Zajtrajšia žúrka je zároveň oficiálnou afterparty architektonického a dizajnérskeho eventu Pecha Kucha vol. 4 (viac info), ktorý sa uskutoční o 20:20 v hoteli Kyjev.

Dvaja Švédi a jeden Američan sa stretli v Berlíne v roku 2002. Po zistení, že všetko čo môžu v kluboch tohto mesta vidieť a počuť je electro a techno sa sami začínajú venovať DJingu. So svojimi eklektickými setmi si nachádzajú množstvo priaznivcov.

Nespokojnosť s množstvom nesympatickej elektronickej hudby, ktorá sa premelie Berlínom, nakoniec vyústi do založenia projektu Thieves Like Us. Ich prvý singel 'Drugs In My Body' sa veľmi rýchlo stáva obľúbený po celom svete. V súčasnosti majú TLS za sebou vydanie debutového albumu 'Play Music', ktorý predstavia vo forme live-actu aj v rámci zajtrajšej Sub-Urb Night.

Okrem Thieves Like Us si na akcii zahrajú rezidentní Sub-Urb DJi Bisley, Vili:am (PPE) a Ricki Fitz so svojimi broken-electro-punk-mutant-disco setmi. O vizuál sa tentokrát postarajú VJi Pavka & Mikaela aka Kabelka Sisters.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Erik Babušiak zo Subclubu.