Britská raperka Lady Sovereign plánuje na jar budúceho roka tri roky po úspešnom debute 'Public Warning' (2006) vydať svoj druhý štúdiový album s názvom 'Jigsaw'. Ochutnávkou je singel 'I Got You Dancing', ktorý vyšiel začiatkom decembra, a už je vonku aj videoklip.

Nielen pri posluchu novej skladby ale aj z klipu je jasná jedna vec - Louise Amanda Harman aka Lady Sovereign, ktorá v piatok (19.12.) oslávi svoje 23. narodeniny, medzičasom od vydania svojho debutu poriadne dospela. Drzý rap, vďaka ktorému pred troma rokmi zrazila na kolená aj vtedajšieho šéfa Def Jamu (nebol ním nik iný ako Jay-Z), je v novom breakbeatovo-grimeovom singli ešte istejší a vyzretejší.

Navyše, už jej nikto nemôže vyčítať, že v refrénoch len píli uši pubertiackym bliakaním, aj keď bez štipky londýnskeho grimeového afektu by to snáď ani nebola ona. V novom singli, síce aj vďaka použitiu vokódera, ale predsa, sa ukazuje vo viacerých hlasových polohách než na celej svojej dlhohrajúcej prvotine. A aj keď farba hlasu pri rape nie je to najdôležitejšie, posúva sa vďaka tomu o kus vpred. Nehovoriac o tom, že sa z nej medzičasom stala, síce stále trochu neokrôchaná, ale aj tak prekvapivo sexi slečna.


Lady Sovereign - 'I Got You Dancing'

Singel si môžete zdarma stiahnuť na oficiálnej stránke Ladysovereign.com.

Zdroj: Myspace.com/ladysovereign

Súvisiaci interpreti: Lady Sovereign