Britská speváčka Lily Rose Beatrice Allen, známa jednoducho ako Lily Allen, sa vyjadrila k svojej hudobnej kariére a k svojmu prípadnému odchodu z hudobnej scény. Údajne by s hudbou skončila aj v prípade, že sa vydá.

Speváčka populárnej piesne 'Smile' prezradila, že ak nájde pre seba toho pravého muža, odíde z hudobného priemyslu. Lily sa totiž vôbec nepáči predstava, že by mala byť speváčkou a populárnou osobnosťou navždy.

23-ročná Lily musela prednedávnom odpovedať na otázku ako si predstavuje svoju hudbu a piesne vo svojich štyridsiatich rokoch: "Už len takáto predstava je pre mňa hotovým peklom. Dokonca sa nebojím povedať, že je to moja najhoršia nočná mora, ak by som v toľkých rokoch bola ešte na hudobnej scéne a skladala piesne."

"V takej dobe chcem mať manžela, deti a žiť na vidieku. Viem, že je to asi trochu nudná predstava. Keď sa vydám a budem mať deti, rada by som bola trochu samotárska." - priznala dcéra známeho britského komika Keitha Allena.

Lily, ktorá tento rok najskôr potratila a potom sa rozišla s členom kapely Chemical Brothers, Edom Simonsom, dodala: "Musím asi ešte chvíľu počkať, kým sa znova zamilujem. Aspoň taký je môj plán, budem jednoducho čakať na toho pravého a uvidíme, ako dlho to bude trvať."

Zdroj: Music-news.com