Kalifornská pop-rocková skupina Sugar Ray sa po viac ako šiestich rokoch pripomenie novou štúdiovou nahrávkou. Novinka kapely z Newport Beach s názvom 'Music For Cougars' vyjde 21. júla prostredníctvom značiek Pulse / Fontana / Universal.

Počas letných mesiacov predstaví skupina speváka Marka McGratha nový materiál na americkom turné po kluboch a festivaloch. "V roku 2003 sa mnohé zmenilo. Rádiá začali hrávať iné štýly hudby a my sme predávali oveľa menej nahrávok. V tej chvíli je lepšie dať si prestávku, nekoncertovať, nenahrávať a počkať na lepšie obdobie," uviedol pre magazín Billboard líder skupiny.

"V septembri sme sa ale opäť stretli a aj s malým rozpočtom sme sa pustili do nahrávania nového CD. Urobili sme to pre zábavu, pretože radosť z hrania bola u nás vždy tým najdôležitejším hnacím prvkom, pokračoval McGrath. "Mám triezvy pohľad na súčasné hudobné dianie a preto viem, že na našu nahrávku určite nečaká veľa ľudí. Ale o to nám skutočne nejde. Najväčším úspechom skupiny Sugar Ray je fakt, že aj po 21 rokoch fungujeme v nezmenenej zostave a hudba je pre nás stále potešením," dodal 41-ročný spevák.

Kapela Sugar Ray nahrala v zostave Mark McGrath (spev), Rodney Sheppard (gitara), Murphy Karges (basgitara), Stan Frazier (bicie nástroje) a Craig Bullock (didžej) päť štúdiových albumov a vydala jednu kompiláciu najväčších hitov. Dodnes sa z ich nahrávok predalo na celom svete viac ako 12 miliónov kusov. Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby 'Fly', 'Every Morning', 'Someday', 'Falls Apart' či 'When It's Over'.

Informáciu zverejnil server billboard.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/sugarray

Súvisiaci interpreti: Sugar Ray