Počas druhého októbrového piatku bude v bratislavskom Nu Spirit Bare opäť znieť najmä brazílska hudba. Do podzemných priestorov na Medenej 16 sa 9. októbra vráti nemecko-rakúska djská dvojica Kinski a Shantisan.

Kinskeho kontakt s hudbou sa začal hneď po skončení štúdia prácou v kultovom vydavateľstve Compost Records, a už zakrátko sa stal jedným z kľúčových ľudí labelu Stereo Deluxe.

Vyhľadával preň nových interpretov a zostavil viacero známych kompilácií, napríklad 'Martini Mood'.

Dnes sa venuje vlastnému labelu s názvom Daktari Child. Pre nemeckú pobočku Sony Music zostavuje výberovky funku a nu jazzu. Kinski je aj aktívnym producentom a jeho Daktari Child remixy bodujú na tanečných parketoch na celom svete.

Jeho piatkový parťák Shantisan je známy najmä svojim remixami a re-editmi, ako napríklad svojou verziou 'Oba La Vem Ela' (Re-Rub) pôvodne od Jorge Bena. V poslednej dobe však zaujal svojimi vlastnými pesničkami, najmä v spolupráci s brazílskou speváčkou Micheline Cardoso, ktorá svoju slovenskú premiéru absolvovala toto leto práve v Nu Spirit Bare.

Tak ako na predošlých akciách pod značkou Musica DeLuxe, dvojica DJ-ov okrem brazílskych skladieb, či už starých alebo nových, neservíruje eklektickú zmes boogie, disca a funku.

Zdroj: Rado Tomek/Nu Spirit Bar