Speváčka, skladateľka a flautistka Sisa Michalidesová, známa z projektu 'Veľkí herci malým deťom' alebo z projektu kapely 3plus1, pripravila opäť zaujímavý CD nosič 'Zimní kúzelníci'. Na pulty hudobných predajní prichádza koncom novembra. Album vychádza zo Sisiných kompozícií v oblasti filmovej a divadelnej hudby. Projekt v sebe spája prvky jazzu a vážnej hudby, s výrazovými prostriedkami balkánskeho folklóru. Spojenie mimoriadneho kompozičného talentu a skvelej interpretácie ponúka netradičný zážitok pre široké spektrum poslucháčov.

Na projekte so Sisou Michalidesovou spolupracovali vynikajúci hudobníci ako Martin Gašpar, Marcel Buntaj, Miloš Suchomel, Stanislav Palúch, Boris Lenko, Peter Preložník, Ondrej Juraši, Martin Ďurdina, Igor Szabo, Marek Rusek, Anton Jaro, Pavol Bereza, Cyril Kubiš, Juraj Paška a Juraj Pospíšil.

Spolu s vydaním albumu je naplánovaný aj krst tohto nosiča, ktorý sa uskutoční 30. 11. o 19,00 v bratislavskom divadle Astorka. V úlohe krstného otca sa predstaví režisér Patrik Lančarič.

Koncert spojený s krstom budú moderovať Peter Sklár a Ladislav Kareta. Okrem nich sa publiku predstaví aj flamenco tanečníčka Mirka Hardošová, dvaja klauni a pre všetkých návštevníkov je pripravené aj prekvapenie večera.

Text: Miroslava Kuracinová