Spevák Richard Müller dnes v elektronickej forme vydal očakávaný nový album s názvom Už. Dostupný je na webovej stránke T-musiccity.sk, kde si ho fanúšikovia môžu stiahnuť po zaplatení jednej z troch ponúkaných cien - 4,779; 7,965 alebo 11,151 eur. Nahrávka bude na stránke dostupná do 30. mája. Ako CD vyjde v pondelok 17. mája.

Prvým singlom z Müllerovej novinky je skladba nesúca rovnaký názov ako celý album - Už. Avizovaným druhým singlom po tejto skladbe mala byť pesnička 'Hluk', no do éteru sa napokon dostala pieseň Čo ťa bolí?. Pesničku Hluk totiž spevák zavesil na sociálnu sieť Facebook s tým, že vyzval kreatívnych ľudí, aby doma vyskúšali spraviť na ňu videoklip. Hluk by mal byť teda tretím singlom z nahrávky.

Skladby na Müllerov album vznikali v bratislavských štúdiách Creative Music House s pomocou renomovaných producentov Petra Grausa, Tomáša Zubáka, Sláva Solovica a Mariána Kachúta. "Hral som s Američanmi i s najlepšími muzikantmi na Slovensku. Teraz som dostal chuť pracovať s partiou ľudí, ktorí sa vyznajú v elektronických krabičkách," vysvetlil Müller. Rodák z Hlohovca spolupracoval aj s textárom Vladom Krauszom, ktorého sám považuje "za jedného z najlepších slovenských textárov".

Tracklist albumu Už (2010) speváka Richard Müllera:

1. Už
2. Sviečky
3. Hluk
4. Majú ma rady
5. Nočný vták
6. Donemoty
7. Čo ťa bolí?
8. Čiara
9. Za horúca
10. Netreba
11. Zobuď ma

Agentúru SITA informoval Martin Vidan zo spoločnosti Slovak Telekom.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Richard Müller