Americká nu metalová kapela Limp Bizkit zrušila celé turné po USA, aby zmenila miesta koncertov. Kapela tak urobila po tom, čo už mala prostredníctvom produkčnej agentúry objednané miesta vystúpení. Turné sa malo začať 3. júla v New Jersey a v niektorých mestách mala skupina vystúpiť v amfiteátroch. Spevák Fred Durst však vyhlásil, že pre sediacich ľudí hrať nechce.

"V podstate, Limp nie je amfiteátrová kapela," vysvetlil frontman prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter a prisľúbil, že usporiadajú koncerty na nových miestach a onedlho oznámia nové dátumy koncertov. "Chceli by sme vidieť menej sedadiel pred pódiom a viac miesta plného šalejúcich fanúšikov. Je to jednoducho pre nás všetkých takto zábavnejšie. Niektoré kapely sú určené na to, aby ich počúvali najmä sediac, ale určite nie Limp Bizkit," napísal.

Skupina, ktorá v 90-tych rokoch patrila medzi komerčne najúspešnejších predstaviteľov nu metalu, chystá na leto vydanie piateho štúdiového s názvom Gold Cobra. Pôjde o prvý dlhohrajúci album nahratý v pôvodnej zostave s gitaristom Wesom Borlandom od roku 2000, kedy vyšla platňa 'Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water'. Na oficiálnej stránke Limpbizkit.com kapela ako prvú ochutnávku pripravovaného albumu predstavila skladbu Why Try.

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA, pm
Foto: Limpbizkit.com

Súvisiaci interpreti: Limp Bizkit