Skupina The Bridgeheads v pondelok 14. júna 2010 ohlásila singel s dvojitou A-stranou Best Ones a Pi, ktorý má vyjsť 9. augusta. Ide o prvý singel z albumu Foreigners, ktorý je stále prístupný k stiahnutiu zadarmo zo stránky kapely. V ten istý deň kapela zároveň zverejnila prvé dva videoklipy k albumu práve k spomínaným skladbám Best Ones a Pi, ktorých autorom je frontman kapely Tomáš dAsK.

Singel 'Best Ones' / 'Pi' bude taktiež obsahovať tri ďalšie skladby, a to živé verzie skladieb Fire a Secret Ink nachádzajúce sa na albume, a úplne novú, doteraz nevydanú skladbu s názvom Cubes. Tomáš dAsK sa na oficiálnom scrapbooku skupiny vyjadril, že si túto skladbu cení rovnako ako akúkoľvek inú na albume 'Foreigners'.

Debutový album slovenského tria, ktoré už niekoľko rokov pôsobí v Londýne, vyšiel v digitálnom formáte 22. mája. Odvtedy si ho môžu fanúšikovia na dobu neurčitú sťahovať zdarma. Jediné, o čo kapela za poskytnutie albumu fanúšikom zdarma žiada, je jeho šírenie, blogovanie a odporúčanie ďalej k tým, ktorým by sa tiež mohol páčiť. Sama kapela v rámci jeho propagácie nenecháva nič na náhodu a tak po prvých dvoch klipoch postupne predstaví aj ďalšie videá ku všetkým jedenástim piesňam albumu.


The Bridgeheads - Best Ones


The Bridgeheads - Pi

Redakciu Hudba.sk informovala Patrícia Kochanová, manažérka kapely.

--
Foto: www.thebridgeheads.com
Video: www.youtube.com/user/thebridgeheads

Súvisiaci interpreti: The Bridgeheads