Americký raper a producent Kanye West zverejnil tracklist svojho pripravovaného piateho štúdiového albumu s názvom My Beautiful Dark Twisted Fantasy, ktorý vyjde 22. novembra prostredníctvom vydavateľstiev Roc-A-Fella Records a Def Jam Recordings.

Na nahrávke sa bude nachádzať celkovo dvanásť skladieb, na ktorých sa ako hostia predstavia napríklad Elton John, Alicia Keys, Fergie z Black Eyed Peas, Raekwon z Wu-Tang Clanu, Jay-Z, Pusha T z Clipse, Kid Cudi, Rick Ross, Nicki Minaj, John Legend, Beyoncé alebo Rihanna. Album bude mäť až päť rôznych verzií obalov, ktoré však všetky budú súčasťou každého CD.

Tridsaťtriročný West nahrával svoju novú štúdiovku na Havaji. Pôvodne sa mala volať Good Ass Job. Raper však neskôr oznámil, že nahrávku premenoval na My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Z albumu vyšli zatiaľ tri single - Power, Monster a Runaway. Štvrtým singlom bude skladba All Of The Lights, v ktorej hosťuje zostava v zložení John Legend, The-Dream, Ryan Leslie, Tony Williams, Charlie Wilson, Elly Jackson, Alicia Keys, Fergie, Kid Cudi, Rihanna a Elton John.

Tracklist albumu Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy:

01. Dark Fantasy
02. Gorgeous (feat. Raekwon & Kid Cudi)
03. Power (feat. Dwele)
04. All Of The Lights (feat. John Legend, The-Dream, Ryan Leslie, Tony Williams, Charlie Wilson, Elly Jackson, Alicia Keys, Fergie, Kid Cudi, Rihanna & Elton John)
05. Monster (feat. Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver)
06. So Appalled (feat. Jay-Z, Pusha T, CyHi Da Prynce, RZA & Swizz Beatz)
07. Devil In A New Dress
08. Runaway (feat. Pusha T)
09. Hell Of A Life
10. Blame Game (feat. John Legend & Pusha T)
11. Lost In The World (feat. Bon Iver)
12. See Me Now (feat. Beyoncé & Charlie Wilson)

Informácie zverejnila webová stránka 2dopeboyz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Kanyeuniversecity.com

Súvisiaci interpreti: Kanye West