Vstupenky na Topfest, jeden z najväčších slovenských hudobných festivalov, sú už v predpredaji. Jednodňové lístky na 8. ročník letného podujatia sa do 1. januára 2011 predávajú za 15 €, dvojdňová permanentka bude dovtedy stáť 20 €. Záujemcovia si môžu za 50 € kúpiť aj VIP vstupenku. Počet takýchto lístkov je však obmedzený na 300 kusov.

Topfest s poradovým číslom osem sa bude konať 1. až 2. júla 2011, opäť v areáli oproti Zelenej vode pri Novom meste nad Váhom, zatiaľ však nie je potvrdené a zverejnené meno ani jedného interpreta.

Najväčšími hviezdami zatiaľ posledného ročníka festivalu bola trash-metalová kapela Megadeth, rocková formácia Status Quo a nechýbal ani každoročný hosť - česká skupina Kabát.

Na štyroch pódiách sa ukázali napríklad aj Iné kafe, Cavalera Conspiracy, ATB, Desmod, Polemic, Horkýže Slíže, Para, Aneta Langerová, Smola a hrušky, Horská chata či Talkshow. Pre rok 2011 zatiaľ nie je potvrdené a zverejnené meno ani jedného interpreta.

--
Zdroj: SITA
Foto: Pavol Karell (Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Aneta Langerová, Atb, Desmod, Horkýže Slíže, Horská chata, Kabát, Para, Polemic, Smola a Hrušky, Status Quo, Talkshow