Mladá speváčka Layla sa po úspechu svojho prvého singlu 'Áno či nie' pripravuje na spoluprácu s finalistom česko-slovenskej SuperStar, Benom Cristovaom. Výsledky ich práce by mali uzrieť svetlo sveta ešte do konca roka.

Podľa slov manažéra speváčky, Tonyho Moisésa, jednania o spolupráci s Benom prebehli veľmi hladko a pozitívne: "Dohodli sme sa veľmi rýchlo, Ben je príjemný chalan. Všetko prebehlo absolútne bez problémov." Layla a Ben majú okrem spevu aj ďalšiu spoločnú vášeň, a tou je tanec, takže môžeme očakávať veľmi pôsobivé spojenie dvoch talentov.

Layla, vlastným menom Kristína Tranová, sa narodila v roku 1985 v Bratislave. Od detstva sa profesionálne venuje tancu, a v roku 2001 sa stala majsterkou sveta v akrobatickom rock'n'rolle.

Sedem rokov pôsobila v tanečnej skupine Romana Paulecha. Skúsenosti má aj z oblasti modelingu - objavila sa napríklad vo finálovej desiatke modelingovej súťaže Cat Girl. Videoklip ku skladbe Áno či nie, ktorý momentálne rotuje v televíziach musiq1 a Óčko, vznikol v spolupráci s režisérmi Ferom Deákom a Majom Martausom. Točilo sa v prestížnom prezidentskom apartmáne hotela Kempinski, ktorého cena je cca 10 000 €/noc.


Layla - Áno či nie

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie poskytol Juraj Iždinský z imusic. agency.