Štvornásobný víťaz ankety o najlepšieho DJa sveta - Armin van Buuren - prinesie 10. júna 2011 na Slovensko unikátnu show s názvom Armin Only Mirage. Svetoznámy DJ sa v Bratislave predstaví so živou kapelou, vokalistami, orchestrom a tanečnou skupinou, vďaka čomu pôjde skôr o vystúpenie v štýle tanečného divadla či opery než o klasickú party.

Zároveň to bude prvé podujatie, ktoré sa odohrá v novozrekonštruovanej multifunkčnej aréne Ondreja Nepelu v Bratislave. Priamo po Majstrovstvách sveta v hokeji sa v najväčšej a najmodernejšej slovenskej aréne uskutoční hudobno-tanečné predstavenie, ktoré vyrazí dych aj najnáročnejšiemu návštevníkovi. Pripravovaná show v produkcii renomovanej agentúry ALDA Events z Holandska, bude jediná v rámci svetového turné Armin Only Mirage, ktorá sa bude konať v okruhu 600 km od Bratislavy.

Je to po prvýkrát, čo tanečný DJ predstaví na Slovensku skutočný koncert. "Je to skutočný unikát, koncert, ktorý prezentuje DJ, živé inštrumentálne vystúpenia, orchester, tanečníci s choreografiou, obrovská LED produkcia s exkluzívnymi videami, špeciálne pódium o rozlohe 500 m²... to je viac než divadlo, skôr opera," povedal o svojej novej show samotný Armin van Buuren.

"Pre mňa Mirage vyjadruje pocit eufórie, ktorú cítim ako odozvu z davu, a pocity šťastia, ktoré sa vytvárajú počas hrania môjho setu. V tej chvíli zdieľam moju vášeň k hudbe s každým okolo mňa. A keď ju zdieľame všetci spolu, to je akoby sa vytvorila nad davom prikrývka pozitívnej energie. Plne si to uvedomujem a počas tohto momentu dávam zo seba 200%. Mirage je perfektným vyjadrením neuchopiteľného pocitu, ktorý sa v tomto čase vytvorí," dodáva Holanďan, ktorý vyhral anketu Top 100 prestížneho časopisu DJ MAG štyrikrát po sebe (2007-2010).


Armin Only Mirage - live in Utrecht

Napriek neutíchajúcej priazni fanúšikov Armin van Buuren nezaspal na vavrínoch a potvrdzuje, že je pravý perfekcionista. Vždy sa preňho nájde priestor na zlepšenie a takýto postoj vyžaduje aj od svojej crew a promotéra. Show Armin Only Mirage sa uskutoční na piatich kontinentoch minimálne v 15 mestách, pričom Bratislava je zatiaľ poslednou potvrdenou zastávkou turné. Prvé vypredané koncerty má už Armin van Buuren za sebou - Utrecht, Kyjev aj Buenos Aires už boli svedkami tohto jedinečného predstavenia, ktoré navštívilo spolu 52 000 ľudí.


Armin Only Mirage - trailer

Vstupenky na Armin Only Mirage v Bratislave sú v predaji v sieti Ticketportal.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Pavol Bobek, PR manažér podujatia. Viac na www.arminonly.sk.

Súvisiaci interpreti: Armin Van Buuren