V bratislavskom klube Loft sa 16. marca predstaví v rámci série akcií Rap N Roll americká hip-hopová skupina M.O.P.. Okrem nej na podujatí vystúpi slovenský raper Strapo a DJi Spinhandz a 3ck.

M.O.P. (akronym pre Mash Out Posse) vznikli v newyorskom Brooklyne v roku 1992 a tvoria ju raperi Billy Danze a Lil' Fame. Debutovali o rok neskôr singlom How About Some Hardcore?, ktorý sa nachádzal na soundtracku filmu House Party 3 (1994). Ich prvým albumom sa stala nahrávka To the Death (1994), po ktorej nasledovali nahrávky Firing Squad (1996) a First Family 4 Life (1998).

Slávu však získali až po vydaní štvrtého albumu Warriorz (2000), ktorý obsahoval hitový singel Ante Up. V remixe tejto úspešnej skladby hosťuje aj známy raper Busta Rhymes.

V roku 2004 vydali nahrávku Mash Out Posse, na ktorej skombinovali hip-hop s rockom. Nasledujúci rok Billy Danze a Lil' Fame podpísali zmluvu s vydavateľstvom G-Unit Records, ktoré založil 50 Cent. Tento label opustili po troch rokoch, pričom počas tohto obdobia vydali iba dve kompilácie - St. Marxmen (2005) a Ghetto Warfare (2006). Zatiaľ posledným albumom tohto dua je Foundation (2009), v súčasnosti skupina pracuje na nahrávke BrownsVillainz.

Vstupenky sú v predpredaji na webstránke tahamato.com za 12 eur, VIP vstupenky stoja 55 eur. Na mieste budú lístky stáť 17 eur.


M.O.P. - Ante Up Remix (feat. Busta Rhymes, Teflon & Remy Martin)

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/mashoutpossegunit

Súvisiaci interpreti: M.O.P.