Švédska melodic deathmetalová kapela Arch Enemy predstaví v Majestic Music Clube nový štúdiový album, ktorý vyšiel len pár týždňov pred bratislavským koncertom. Formácia združená okolo pôvabnej speváčky Angely Gossow, ktorá budúci rok oslávi 15 rokov pôsobenia na scéne, má na svojom konte deväť štúdiových albumov, z toho posledný Khaos Legions vyšiel len tento mesiac.

Kapela, ktorá sa zúčastnila takmer všetký festivalov v rámci ich štýlu, ktoré stoja za spomenutie (Wacken, Ozzfest, Download, Loudpark) zdieľala pódium s interpretmi ako Machine Head, Slayer, Megadeth, Cradle Of Filth či Iron Maiden.

31. mája vystúpia Arch Enemy v MMC v zostave: Angela Gossow (spev), Michael Amott (gitara), Christopher Amott (gitara), Sharlee D'Angelo (basgitara) a Daniel Erlandsson (bicie nástroje).


Arch Enemy - Blood On Your Hands live (z DVD Tyrants Of The Rising Sun, 2008)

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Michaela Mašková z usporiadateľskej agentúry Openrock. Viac informácií o pripravovaných podujatiach agentúry Openrock v Randali a MMC nájdete na webe www.openrock.sk.