T-Mobile Music City sa pripravuje na okázalý návrat do Košíc. Už 10. júna sa mestom ponesie rytmická smršť Boban i Marko Markovic Orchestra, cvakanie fotoaparátov z fotogramiády finalistov SuperStar, ale aj tanečná fashion show s The Pastels.

Po troch tohtoročných Music City klubovkách v Trenčíne, Prievidzi a Spišskej Novej Vsi sa T-Mobile Music City presúva na veľké pódiá metropoly východu.

Avizované balkánske rytmy srbskej formácie Boban i Marko Markovic Orchestra, obľúbené koncertné kapely Polemic a Hex, domáci Puding Pani Elvisovej, ale aj hiphoperi Moja reč či H16, alebo britskí dídžeji Slam sú zárukou kvalitného programu a rozmanitej hudobnej produkcie. O hviezdnych manieroch pritom vedia svoje aj chalani zo street dance formácie The Pastels.

Tí vystúpia so svojou fashion-dance show na Hlavnom aj Hip-hopovom pódiu. V spolupráci s finalistami SuperStar (Gabinou Gunčíkovou, Simonou Feckovou a Lukášom Adamcom) dokonca prekvapia divákov zatiaľ striktne utajovaným programom. Program vystúpení je rozdelený podľa hudobných žánrov a štýlov. Akcia tak bude prebiehať na dvoch open air pódiách: pop-rockový Main Stage na Hlavnej ulici a Hip-Hop Stage a Dance Stage na kúpalisku Ryba. Podujatie je už tradične úplne zadarmo.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Jozef Obert z agentúry Neopublic Porter Novelli.