Barbadoská hviezda Rihanna zverejnila prostredníctvom fotografie na svojom profile na sociálnej sieti Facebook tracklist jej nového albumu Talk That Talk. Nahrávka bude obsahovať dovedna štrnásť skladieb vrátane No. 1 singla We Found Love, ktorý nahrala v spolupráci so škótskym hudobníkom Calvinom Harrisom. Jej šiesty štúdiový album vyjde v pondelok 21. novembra, vo vybraných európskych krajinách už v piatok 18. novembra.

Dvadsaťtriročná hviezda má na konte päť štúdioviek. Zatiaľ poslednú s názvom Loud vydala vlani v novembri. Rihanna s ňou v rebríčku albumov Billboard 200 debutovala na tretej priečke a podľa štatistickej spoločnosti Nielsen SoundScan sa z nej len v USA predalo viac ako 1,5 milióna kópií, celosvetovo už pokorila hranicu päť miliónov. Speváčka vydala z tejto nahrávky šesť singlov, ktoré sa dostali do singlového rebríčka Billboard Hot 100.

S tromi z nich - Only Girl (In the World), What's My Name? a S&M - sa dostala na prvé miesto. Loud je speváčkiným druhým najpredávanejším albumom v USA po Good Girl Gone Bad z roku 2007, z ktorého sa predalo 2,7 milióna kópií. K jej najúspešnejším hitom patria okrem spomenutých skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop the Music či Rude Boy. Je držiteľkou troch cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, štyroch American Music Awards, jednej BRIT Award, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

Tracklist albumu Talk That Talk speváčky Rihanny:

We Found Love
You The One
Watch And Learn
Ride Me Out
Cockiness
Talk That Talk
Drunk On Love
Farewell
We All Want Love
Red Lipstick
Fool In Love
Where Have You Been
Do Ya Thang
Birthday Cake


Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com