Formácia 4D, ktorú tvorí špička slovenskej hip-hopovej scény - Čistychov, DNA, Mišo Biely a G-bod, minulý týždeň odpremiérovala svoj druhý videoklip. Krátko na to o pieseň prejavili záujem slovenské rádiá a v utorok mala rádiovú premiéru vo vysielaní Európy 2.

4D pripravili skladbu Jediná ako prekvapenie pre fanúšikov a jej zverejnenie s videoklipom načasovali na Deň svätého Valentína. "Pesničkou Jediná sme chceli potešiť hlavne naše polovičky a samozrejme aj všetky ženy," hovoria členovia formácie, ktorých v prvom pláne ani nenapadlo, že sa už o necelý týždeň uskutoční aj rádiová premiéra. Na scéne sa totiž zapísali kontroverzným spôsobom - pesničkou Zelený dym, o ktorej sme začiatkom roka informovali aj v našom týždenníku o hip-hopovej scéne.

Vďaka svojej téme - marihuane - vyvolala prvotina ohlas najmä na Youtube, kde klip Zelený dym videlo už viac než pol milióna ľudí. Novinka venovaná ženám môže priniesť ešte väčší ohlas širokej verejnosti, o čom svedčí aj záujem rádií a vyše 115-tisíc prehratí videoklipu za týždeň na Youtube. Na nakrúcani spolupracovali 4D s Lady Mel, ktorá špeciálne pre tento klip vytvorila choreografiu a chalani si spoluprácu so zvodnými tanečníčkami nadovšetko užili. 

V súčasnosti sa formácia 4D, ktorá vznikla koncom minulého roka, venuje dokončovaniu prvého spoločného albumu, ktorý by mal vyjsť už tento rok.



Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Medelský, manažér skupiny. Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke www.4dmusic.sk.

Súvisiaci interpreti: Čistychov, Mišo Biely