Užite si horúce leto bez podprsenky! Tak by mohol znieť odkaz nového videosingla, v ktorom je hlavnou hviezdou večná propagátorka voľnosti bradaviek Rihanna. V novinke s názvom Wild Thoughts (divoké myšlienky) ich vystavuje na obdiv tak zvodne a sebavedome, že ostatných protagonistov skladby si takmer ani nevšimnete.

Nejde pritom o jej sólový singel, ale o ďalšiu ukážku z albumu, ktorý už o pár dní uvedie na trh americký producent Khaled Mohamed Khaled, známy jednoducho ako DJ Khaled. Okrem nespútanej dračice z Barbadosu v ňom hosťuje aj Bryson Tiller, no najviac priestoru v piesni aj vo videoklipe dostala práve Rihanna.

Rihanna, videoklip Wild Thoughts Zdroj: Youtube

Maria Maria 2017

Spoluautormi skladby Wild Thoughts sú okrem spomenutých aj Jahron Anthony Brathwaite alias PartyNextDoor, a tiež Wyclef Jean, Carlos Santana, duo The Product G&B a ďalší hudobníci, ktorí sú podpísaní pod najväčším Santanovým hitom Maria Maria. Novinku totiž možno bez okolkov prirovnať k remixu či prerábke tejto piesne, okrem gitary je "požičaná" aj basová linka.

Dokonca aj samotný videoklip plný tanca, ktorý vznikol len pár dní pred zverejnením, miestami pôsobí ako pocta slávnej predlohe z roku 1999. Rihannin sexepíl je však neprehliadnuteľným bonusom a pohľad na zvodnú speváčku, ktorej aj pár kíl navyše nesmierne pristane, určite ocení minimálne mužské oko. Réžiu mal na starosti Colin Tilley a nakrúcalo sa v štvrti Little Haiti na Miami, odkiaľ pochádza Khaled.

Videoklip má len za prvých päť dní od zverejnenia už takmer 30 miliónov prehratí. Môžeme teda predpokladať, že skladba je horúcim adeptom na hit tohto leta, minimálne čo sa týka popularity na internete. Rihanna si tak môže pripísať na konto ďalší letný hit v podobe úspešného featuringu, podobne, ako tomu bolo minulý rok v prípade piesne This Is What You Came For s Calvinom Harrisom.


Nový album DJ Khaleda sa volá Grateful a do predaja sa dostane už v piatok 23. júna. Wild Thoughts je už jeho štvrtou ochutnávkou. Predtým vyšla spolupráca s dvojicou Beyoncé a Jay Z v podobe piesne Shining, nasledoval singel I'm The One, v ktorom sa predstavil Justin Bieber spolu s trojicou raperov Quavo, Chance The Rapper a Lil Wayne, a na začiatku júna sa na trh dostala skladba To the Max, v ktorej hosťuje Drake.

Okrem spomenutých sa na albume plnom hostí objavia aj Alicia Keys, Nicki Minaj, Nas, Future, Travis Scott, Raekwon, Migos, Rick Ross a ďalší.

Text: Hudba.sk
Foto: Youtube (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: DJ Khaled, Rihanna