Britský raper a spevák Example prezradil, že na jeho pripravovanej štvrtej štúdiovke The Evolution Of Man sa ako hosť objaví aj Graham Coxon z kapely Blur. Tridsaťročný Example požiadal Coxona o spoluprácu po tom, čo sa s ním nedávno stretol v zákulisí jedného z koncertov.

"Bolo to vtipné. Myslím si, že Graham si uvedomil, kto som, len preto, že ma jeho syn požiadal o fotografiu. Ak sa nespýtate, nič nezískate, a tak som mu povedal, že by som s ním rád spolupracoval. Povedal, že v poriadku a pozval ma k sebe domov. Skladba, ktorú sme nahrali, je niečím, na čo môžem byť hrdý," uviedol Example pre britský denník The Sun.

Tridsaťročný hudobník, ktorý sa nedávno predstavil ako jedna z hviezd festivalu Grape (reportáž) prednedávnom taktiež oznámil, že jeho novinka bude "viac rockovejšia". Termín vydania albumu The Evolution Of Man je stanovený na 18. novembra, prvým singlom sa stala skladba Say Nothing.

Example
Example na Grape festivale 2012 - viac fotografií

Example, vlastným menom Elliot John Gleave, debutoval v roku 2006 remixovou nahrávkou We Didn't Invent The Remix. O rok neskôr vydal svoj prvý štúdiový album s názvom What We Made. Známejším sa však stal až vďaka druhej štúdiovke Won't Go Quietly (2010), na ktorej sa posunul k tanečnej hudbe. Vlani v septembri potom vydal tretí album Playing In The Shadows.

Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Example, Graham Coxon