Bratislavský koncert britského rapera a speváka vystupujúceho pod umeleckým menom Example sa tento víkend neuskutoční. Vystúpenie naplánované na sobotu 24. septembra v Majestic Music Clube zrušil organizátor z dôvodu "zmeny plánov a logistických problémov na strane interpreta".

"Snažíme sa čím skôr nájsť nový termín koncertu, podľa všetkého sa však uskutoční až na začiatku roku 2017," informoval médiá Tomáš Tauber z usporiadateľskej agentúry Ore Pole. Ako ďalej uviedol, všetkým vlastníkom lístkov sa vracia vstupné do výšky ceny lístka a prípadného poistenia (ak bolo zakúpené ku vstupenke) automaticky do 30 pracovných dní, t. j. do 31. októbra 2016. "Vrátenie vstupného sa uskutoční na účet, z ktorého boli vstupenky zaplatené. Tí zákazníci, ktorí platili za vstupenky pri prevzatí, budú kontaktovaní spoločnosťou za účelom poskytnutia čísla účtu."

Tridsaťštyriročný Example, vlastným menom Elliot John Gleave, debutoval v roku 2006 remixovou nahrávkou We Didn't Invent The Remix. O rok neskôr vydal svoj prvý štúdiový album s názvom What We Made. Známejším sa však stal až vďaka druhej štúdiovke Won't Go Quietly (2010), na ktorej sa posunul k tanečnej hudbe. S tretím albumom Playing In The Shadows (2011) sa mu podarilo dobyť UK Chart. Neskôr vydal ešte štúdiovky The Evolution Of Man (2012) a Live Life Living (2014). Venuje sa tiež herectvu a réžii filmov. 

Zdroj: Ore Pole + archív SITA

Súvisiaci interpreti: Example