Po účinkovaní mladej herečky Sydney Sweeney vo videoklipe k pilotnému singlu Angry, si páni z The Rolling Stones vybrali do svojho najnovšieho videoklipu ku skladbe Mess It Up herca Nicholasa Houlta. V čerstvej novinke stvárňuje muža, ktorý si po hádke s partnerkou a následnom úniku z domu, prejde niekoľkými nerozvážnymi aj vtipnými situáciami, kým sa rozhodne pre návrat, v snahe napraviť svoj vzťah. Ona však na neho nečakala. A to zase nečakal on.

Britský herec Nicholas Hoult je známy úlohami vo filmoch Skins, X-Men, Renfield či The Favorite. Meno herca bolo nedávno potvrdené aj v súvislosti s pripravovaným filmom Superman: Legacy. Videoklip ku skladbe Mess It Up sa natáčal v USA. Režíroval ho Clamatic, ktorý spolupracoval s hudobníkmi, ako Kendric Lamar, Anderson či .Paak.

Mess It Up je tretím oficiálnym singlom z októbrového albumu Hackney Diamonds, ktorý kapela vydala po dlhých osemnástich rokoch. Zároveň je jednou z dvoch skladieb, ktorú pred svojou smrťou nahral bubeník Charlie Watts. Budúci rok formácia vyrazí na severoamerické turné, v rámci ktorého doposiaľ potvrdila 16 vystúpení. Tie začínajú 28. apríla v Texase a pokračovať budú v lete.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)