Správy o tom, že Beyoncé čaká druhé dieťa, poprel ten najpovolanejší - údajný otecko Jay-Z. Britský spevák George Michael je po minulotýždňovej nehode stále v nemocnici, hoci podľa správ o nehode utrpel len ľahké zranenia. Mary J. Blige je ďalšou z amerických hviezd, ktoré majú problém kvôli neplateniu daní.

Americký raper Jay-Z poprel špekulácie, že je Beyoncé znova tehotná. Štyridsaťtriročný manžel speváčky to spravil prostredníctvom e-mailu adresovaného Ebrovi Dardenovi z rozhlasovej stanice Hot 97. "Poslal som mu e-mail, v ktorom som mu zagratuloval. On mi však odpísal, že správy o tehotenstve Beyoncé nie sú pravdivé," uviedol Darden.

Špekulácie o speváčkinom tehotenstve sa objavili už dávnejšie, ešte viac sa však začali šíriť po tom, ako pre údajnú dehydratáciu a vyčerpanie zrušila koncert v belgických Antverpách, ktorý sa mal konať 14. mája. Na piatkovom vystúpení v švajčiarskom Zürichu na tieto špekulácie zareagovala tak, že počas piesne Grown Woman sa na pódiu objavili dve tanečnice s detskými kočíkmi. Beyoncé navyše nedávno pre ABC News vyhlásila, že by chcela ďalšie deti a že jej dcéra "potrebuje spoločnosť".

George Michael je po autonehode stále na pozorovaní

Britský spevák George Michael zostáva po štvrtkovej autonehode v nemocnici, kde si ho nechali na pozorovanie. Uviedla to jeho hovorkyňa Connie Filippello. "Chcem zdôrazniť, že George Michael je v nemocnici na pozorovaní z čisto preventívnych dôvodov. Utrpel niekoľko menších poranení na hlave, a preto si ho tam ešte nechávajú, aby ho mohli kontrolovať. Jeho stav sa zlepšuje a už sa teší domov," vyhlásila Filippello.

Štyridsaťdeväťročný spevák mal autonehodu vo štvrtok popoludní pri meste St Albans v Hertfordshire. Michael auto nešoféroval, keďže v roku 2010 dostal päťročný zákaz sadnúť si za volant po tom, ako riadil vozidlo pod vplyvom marihuany. Paramedici ho po príchode našli mimo auta, no pri vedomí a následne ho previezli do jednej z londýnskych nemocníc, kde ho ošetrili. Podľa miestnej polície bolo spevákovo vozidlo jediným účastníkom spomínanej nehody.

Mary J. Blige dlhuje na daniach viac ako 3,4 milióna dolárov

Americká R&B speváčka Mary J. Blige dlhuje na daniach ešte viac, ako sa predpokladalo. Vo februári prenikli na verejnosť informácie, že jej dlh voči štátu New Jersey sa vyšplhal až na vyše 900-tisíc dolárov (približne 700-tisíc eur), no podľa najnovších informácií dlhuje takmer štvornásobok, konkrétne viac než 3,4 milióna dolárov (zhruba 2,65 milióna eur). Podľa amerického Federálneho daňového úradu (IRS) dlhuje speváčka 574-tisíc dolárov (asi 446-tisíc eur) za rok 2009, vyše 2,2 milióna (zhruba 1,71 milióna eur) za rok 2010 a viac než 647-tisíc (v prepočte 503-tisíc eur) za rok 2011.

Pre 42-ročnú hviezdu to pritom nie je jediný finančný problém. Len pred pár mesiacmi ju zažalovali preto, že istej banke nesplatila pôžičku. Pre nesplatenie pôžičky mala problémy aj jej charitatívna organizácia The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now, ktorá vraj oklamala študentky čakajúce na štipendium.

Jej kolegyňa Lauryn Hill sa pre neplatenie daní dokonca dostala do väzenia. Prečítajte si viac

Zdroj: SITA (Nme.com, bbc.co.uk, tmz.com)
Foto: AP Photo/Eric Gay

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, George Michael