Speváčka Ronie predstavuje druhú spoluprácu z albumu Roniemoon. Po duete Déjà vu s raperom Kalim, predstavuje Ronie skladbu Mesiac s českou speváčkou Monikou Bagárovou.

Najnovší album je pre Ronie mimoriadne významný, nakoľko ide o úplne prvý komplexný hudobný album v jej kariére. Skladba Mesiac je výsledkom nečakanej a spontánnej spolupráce s českou speváčkou Monikou Bagárovou, ktorá do nej pridala svoj emotívny vokál a osobitý prístup.

"V klipe som chcela vystihnúť pravú úprimnú lásku akú vieme my ženy cítiť keď sa naozaj zamilujeme. Tu istú emociu som dávala aj do pesničky keď som ju písala. Chcela som docieliť, že keď ju niekto bude pozerať bude sa tiež cítiť ako znovu prvýkrát zamilovaný. Tak úprimne, úplne oddane, krehko a zraniteľne, no pritom, aby z toho bolo cítiť vášeň a sexepíl z iskrenia medzi partnermi. Verím, že sa nám to podarilo docieliť a ľudia si prejdú znovu svojou prvou veľkou láskou," vysvetľuje Ronie.

Videoklip sa nakrúcal v Bratislave, Kalinkove a v Stupave. Odráža tému májovej lásky. Scenár klipu je plný romantických a poetických scén. "Rada som sa zúčastnila nakrúcania videoklipu k piesni Mesiac s Ronie. Je skvelá umelkyňa, s ktorou sa mi dobre spolupracovalo. Na natáčaní panovala zábavná a pozitívna atmosféra a takto je to najlepšie!" hovorí s nadšením Monika Bagárová.

Hlavné postavy, Ronie a Monika, sú doplnené o dvoch mužských protagonistov. Títo dvaja muži, Kristián a Ján, hoci sú verejnosti relatívne neznámi, v klipe zohrávajú kľúčové postavy ako partneri hlavných hrdiniek. Ich bezprostrednosť a spontánnosť na plátne prispela k uvoľnenej atmosfére a pomohla vytvoriť autentické a prirodzené zábery, ktoré výrazne podporujú lyrický príbeh piesne.

Vo videoklipe teda možno vidieť nielen krásne scenérie a nadšenie z hudby, ale aj skutočné emočné momenty, ktoré sú zosobnením tematiky májovej lásky. Kristián Kaduk, ktorý stvárnil hereckého partnera Moniky, sa aktívne venuje modelingu a tvorbe videí. Naopak, Ján Aľušík, ktorý si zahral partnera Ronie, je v reálnom živote zdravotníckym záchranárom.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová. Text správy sme upravili.