Fanúšikovia danceflooru z 90-tych rokov majú opäť príležitosť zaspomínať si na svoju mladosť. Najpopulárnejšia slovenská tanečná formácia z tohto obdobia Maduar totiž vyrazí na turné, počas ktorého oslávi blížiace sa 30. výročie svojho založenia. Pri tej príležitosti svoje najväčšie hity zahrá spolu s hosťami, na ktorých ste možno už dávno zabudli.

Zakladajúci členovia skupiny, bratia Ladislav a Juraj Matyinkovci, si na výročné turné pozvali aj bývalú členku formácie Annu-Katarínu Schatzl, niekdajšie externé vokalistky Cathy Dvořákovú a Ivanu Poláčkovú a tiež Erika Arestu, známeho pod pseudonymom MC Erik, ktorý v kapele pôsobil v rokoch 1987 až 1995. Následne pokračoval v úspešnej kariére vo dvojici s ďalšou bývalou členkou Maduaru Barbarou Haščákovou.

Počas koncertov zaznejú hity ako Hafanana, Do It, Anjel, Mystic Party, La Chita, Ramaya alebo novšie single Saturday Party Time, Dance & Kiss, či Náš Čas. Súčasťou deviatich večerov bude aj akustický set, v ktorom formácia predstaví piesne zo svojej ranej tvorby. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na videoprojekciu - na dvoch veľkoplošných obrazovkách budú môcť okrem iného vidieť aj videoklipy. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk alebo na predajných miestach, cena lístka je 8 Eur. 

Termíny a miesta konania: 

9. novembra - Rimavská Sobota, Dom kultúry 
10. novembra - Trenčín, Piano Club 
11. novembra - Košice, Aula 
12. novembra - Trebišov, MsKs 
13. novembra - Sabinov, MsKs 
14. novembra - Bratislava, Majestic Music Club 
16. novembra - Šaľa, MsDK 
17. novembra - Levice, MsKS 
18. novembra - Ilava, Dom kultúry 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Skupina Maduar vznikla v roku 1986 v Rimavskej Sobote. Vo formácii pôsobili okrem spomínaných napríklad aj Ladislav Dulovič alebo Lyda Balcarová. Na konte majú albumy I Feel Good (1994), Space (1995), Ten (1996), La Chita (1997) alebo Walk This Way (2000). 


Pripomeňte si ďalšie single Maduaru v Youtube playliste

Zdroj: SITA (M&M Brothers, Maduar.com)
Foto: M&M Brothers 

Súvisiaci interpreti: Maduar