Mladá kapela Rock Reunion v týchto dňoch vydáva svoj debutový album, ku ktorému tento týždeň zverejnila svoj prvý videoklip. Natočený je v štýle americkej filmovej grotesky z prvej polovice 20. storočia a skupina sa pri ňom nevyhla ani pokutám za porušenie dopravných predpisov. Výsledok však stojí za to.

Skupina Rock Reunion, ktorú tvoria štyria mladí muzikanti z Banskej Bystrice, vznikla začiatkom roka 2007. V súčasnej zostave - Miňo Kováč (spev, gitara), Rado Oravkin (gitara), Dominik Sabov (basová gitara) a Andy Debnár (bicie) - fungujú od augusta 2010. Presne rok po utrasení zostavy začali v banskobystrickom štúdiu PJ Sound Studio nahrávať svoj debutový album.

"Producentom nášho CD je Peťo Dobrík, s ktorým sme začali spolupracovali ešte pred samotným nahrávaním v štúdiu. Peťo chodil na naše skúšky s kapelou, radil nám a 'vychytával' posledné muchy pred oficiálnym nahrávaním pesničiek. Sme veľmi radi, že sme to dotiahli do úspešného konca a môžeme sa tešiť z nášho prvého albumu," povedal spevák Miňo Kováč.

Album, ktorý vychádza vo vydavateľstve PJ Records, obsahuje jedenásť rockových skladieb. K piesni Spoveď už členovia kapely stihli natočiť aj videoklip. "Klip, ktorého režisérom je Anakin Fox, sme natáčali na štýl 30. rokov a americkej grotesky. Zahralo si v ňom aj niekoľko našich fanúšikov a šarmantná herečka Janka. Zaujímavosťou zo zákulisia je, že na natáčaní sme minuli vyše 200 metrov obväzu, zničili dve gitary, minuli liter petroleja a dostali sme štyri pokuty za porušenie dopravných predpisov," prezradil Miňo o natáčaní videoklipu.

Rock Reunion - Spoveď

Informácie, foto a video pre Hudba.sk poskytla Andrea Pivarčiová z PJ Records. Viac sa o skupine dozviete na oficiálnej stránke www.rockreunion.sk, ako aj na ich profile na sociálnej sieti Facebook.

Foto: archív Rock Reunion

Súvisiaci interpreti: Rock Reunion