Americká heavy metalová kapela Steel Panther sa začiatkom budúceho roka predstaví na Slovensku aj v Českej republike. Koncerty budú súčasťou jej európskeho turné Spreading The Disease, ktoré štvorčlenná formácia odštartuje 4. februára v holandskom Groningene.

"Ako lepšie sa dá naštartovať európske turné, než v krajine drog a slávy," hovorí basgitarista Lexxi Foxx. Spreading The Disease Tour zavíta do rôznych miest po celej Európe, a to vrátane Nemecka, Francúzska, Španielska či Veľkej Británie. Výnimkou nebudú ani Slovensko a Česká republika. V Prahe sa formácia predstaví 26. februára 2014, v Brne o deň na to a v Bratislave sa jej koncert uskutoční 1. marca 2014.

Vstupenky:  Predpredaj.sk  (Bratislava)

Skupina Steel Panther vznikla v roku 2000 pod názvom Metal Shop a jej zostavu tvoria Michael Starr, Satchel, Lexxi Foxx a Stix Zadinia. Sú známi predovšetkým svojimi vtipnými textami a parodovaním životného štýlu heavy metalových interpretov z 80. rokov minulého storočia. Debutovali v roku 2003 albumom Hole Patrol, po ktorom nasledovali nahrávky Feel The Steel (2009) a Balls Out (2011). Na budúci rok by mali vydať štvrtú štúdiovku All You Can Eat.


Zdroj: SITA, PR
Foto: Facebook.com/steelpantherkicksass

Súvisiaci interpreti: Steel Panther