Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story je názov štvordielneho dokumentárneho filmu, ktorý bude mať 26. apríla svoju premiéru v Spojených štátoch. Nejde o prvý dokument o kapele Bon Jovi, je však prvým, v ktorom bude každému jednému členovi, bývalému aj súčasnému, venovaný špeciálny priestor. Diváci tak dostanú možnosť nahliadnuť do vzťahov legendárnej kapely, ktorá oslavuje 40 rokov na hudobnej scéne.

"Štyridsať rokov osobných videí, nevydané nahrávky, originálne texty a nikdy predtým nevidené fotografie, ktoré zaznamenávajú cestu z klubov Jersey Shore na najväčšie pódiá planéty," uvádza sa v popise filmu, podľa ktorého Jon Bon Jovi "vpustí svet do svojich najzraniteľnejších momentov".

Dokumentárna séria Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story pripomenie všetky triumfy a neúspechy, najväčšie hity, najväčšie sklamania aj väčšinu verejných sporov.

Gitarista Richie Sambora, ktorý z kapely po 30 rokoch odišiel v roku 2013, v novembri naznačil, že do úvahy pripadá aj jeho návrat a spoločné turné kapely. "Ľudia nás chcú vidieť hrať a každého to urobí šťastným. Takže áno, určite sa to môže stať. Je len otázne, kedy budú všetci pripravení to urobiť."

Text: Hudba.sk (zdroj: Music-news.com)