Rýchle autá, krásne ženy a hviezdy domácej tanečnej i hip-hopovej scény. To sú tri hlavné lákadlá najlepšieho medzinárodného motoristického festivalu, aký môžete na Slovensku zažiť - Carat Tuning Party. O hudobný program sa tento rok postará rádio Europa 2, raperi na čele s Kontrafaktom a organizátori akcií Le Grande House.

Šprinty zastrešené Slovenskou šprintérskou asociáciou, najakčnejšie jazdy riadeným šmykom špičkovými driftermi s možnosťou využiť atrakciu drifttaxi, dB Drag Racing - súťaž stereosystémov v autách, najkrajšie autá v súťaži Tuning Battle kategórie Show&Shine, preteky v automobilovom slalome, kopec skvelých moto atrakcií, výborný program, množstvo adrenalínu a kopec zábavy. Celkovo uvidíte viac ako 1000 automobilov bojujúcich v takmer 70 rôznych kategóriach o viac ako 200 prestížnych pohárov a ocenení.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Carat Tuning Party Zdroj: PR / Carat Agency

Dve noci plné hudby

Na 11. ročníku Carat Tuning Party nemôže chýbať žiadny fanúšik skvelých áut, na svoje si však prídu aj milovníci nádherných žien a kvalitných žúrov. Podujatie bude tento rok po prvýkrát aj dvojdňovým hudobným festivalom. Piatková párty sa bude tentokrát niesť v znamení najpopulárnejšich dídžejov a moderátorskych hviezd rádia Europa 2.

Koncert kráľa slovenského hip-hopu Rytmusa je na Carat Tuning Party už tradíciou a nebude chýbať ani tento rok. Príde spolu s Egom, a tak sa fanúšikovia môžu tešiť na koncert Kontrafaktu na domácej pôde v Piešťanoch. V rámci blížiaceho sa turné Navždy tour "tri špinavé mená" svoje rodné mesto vynechávajú, takže pre ich fanúšikov bude Carat jedinečnou príležitosťou zažiť veľkolepú homecoming šou.

Pozrite si oficiálne video z ročníka 2013:


Ďalšími lákadlami pre fanúšikov hip-hopu sú formácia 4D a raper Zverina, ktorý predstaví nový album Umelecké delo (2013) a spolu s Vecom a Shomim predvedie šou s názvom Freestyle Assasins. Bratislavská štvorica 4D zase na Carat príde s jedinečným programom, na ktorom sa predstavia aj finalistky Miss Carat Tuning 2014. Tie najkrajšie sexy dievčatá zabojujú o prestížny titul reprezentantky moto-športu na Slovensku. Desiatka nádherných žien predvedie nielen svoje dokonalé telá, ale aj luxusné spodné prádlo, trendové plavky a exkluzívnu moto-kolekciu vytvorenú priamo pre túto akciu módnou návrhárkou Darinou Fabri. 

Sobota bude patriť predovšetkým oficiálnym pretekom a moto-súťažiam, ktoré vyvrcholia slávnostným odovzdávaním cien a veľkolepou tanečnou párty Le Grande House, na ktorej sa predstavia poprední slovenskí a zahraniční dídžeji na čele s rezidentmi Charlie Clubberom a Tamirou. Špičková laserová, svetelná a pyrotechnická šou bude obohatená o vystúpenia akrobatov, electric robotov, pole a gogo tanečníc.

Carat Tuning Party 2014 sa uskutoční na letisku v Piešťanoch v termíne od 20. do 22. júna. Lístky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk za 13 eur. Všetky informácie o akcii nájdete na www.carattuningparty.sk.

Zdroj: PR
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Kontrafakt