Poriadny tréning a poctivá popová šablóna. Týmito dvomi zložkami je charakteristický nový videoklip celosvetovo obľúbenej štvorice One Direction. Lámači dievčenských sŕdc si v novom videoklipe odskúšali cvičisko amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA). Videoklip britského boybandu už v sledovanosti prekonal všetky jeho oficiálne videá.

Po odchode Zayna Malika už len štvorica One Direction predstavila v uplynulých dňoch nový videoklip k piesni, s ktorou začiatkom mesiaca prekonali rekord na streamingových službách. Skladba Drag Me Down pochádza z pripravovaného albumu, ktorý Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson a Niall Horan nahrali po tom, ako ich Malik opustil s tým, že "chce byť len normálnym chalanom". Nahrávka ešte nemá meno, no už sa vie, že po jej vydaní skončia mladí Briti na rok osve. Podľa britského denníka Guardian si totiž chce každý z členov vyskúšať sólovú kariéru.

Novinka zobrazuje štyri popové megahviezdy ako sa pripravujú na odlet do vesmíru, čo sa na konci videa aj stane. Zábery ako sa Harry "kamaráti" s robotom, Niall skúša beztiažový stav, Liam trénuje a Louis sa učí pracovať s vesmírnou loďou boli nakrúcané v Johnsonovom vesmírnom stredisku v Houstone. Už za 12 hodín od piatkového zverejnenia mal videoklip vyše tri milióny zhliadnutí, čo je viac ako má najsledovanejšie video na oficiálnom Youtube kanáli NASA, ktoré zobrazuje ľadové pláne Pluta. Počas víkendu sa sledovanosť klipu Drag Me Down ešte znásobila a v tejto chvíli má už takmer 19 miliónov prehratí.

Fanúšikovia kapely mohli víkend okrem sledovania svojich miláčikov stráviť aj diskutovaním o dvoch témach, ktoré videoklip priniesol. Podľa niektorých je totiž dôkazom toho, že sa formácia stále nevyrovnala s odchodom Zayna Malika. Argumentujú spoločnými zábermi, v ktorých je často ponechané voľné miesto pre piateho speváka. Druhý zdroj špekulácií priniesli médiá. Tvrdia, že hudobná snímka, ktorú má na svedomí režisérska dvojica Ben a Gabe Turnerovci, je akousi drahšou a pôsobivejšou poctou niekdajšej jednotke medzi boybandami Backstreet Boys a jej videoklipu I Want It That Way z roku 1999.


Pripomeňte si letiskový videoklip skupiny Backstreet Boys:


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: One direction