Slovenský Maduar a české Holki vydali v týchto dňoch spoločnú skladbu, ktorú nazvali Pohodový song. Ide o spoluprácu, ktorá sa pripravovala už od minulého roku, keď sa členovia týchto dvoch tanečných kapiel stretli na spoločnom vystúpení. Klip k pesničke nakrúcali až tri štáby. Účinkujú v ňom aj priatelia a príbuzní členov oboch formácií.

"S Holkami sme si okamžite padli do oka a povedali sme si, že by bolo fajn spraviť niečo spoločné. Spolu s Marekom Vozárom som preto pripravil hudobný podklad, ku ktorému som napísal aj text" hovorí Juraj Matyinko zo skupiny Maduar.

Už od začiatku mal predstavu, že by to mohla byť taká príjemná skladba vyjadrujúca rodinnú pohodu. "Tú momentálne všetci zažívame, keďže aj Holki, aj my už máme svoje rodiny," dodáva.

Tomu bol prispôsobený aj klip, ktorý sa natáčal na strednom Slovensku v krásnych priestoroch Parku pod Borovicou a tiež v štúdiu speváka Ľuba Virága neďaleko Bratislavy.


Ako vysvetľuje tlačová správa ku klipu, plán bol zobrať rodiny deťmi do prírody a stráviť s nimi spoločný víkend. "Areál parku bol pre tieto účely ako stvorený. Okrem krásneho ubytovania v kanadskom zrube hneď pri rybníku sme mali možnosť vyskúšať rôzne zaujímavé aktivity," uvádza sa v správe.

Redakciu Hudba.sk informoval Ladislav Matyinko zo skupiny Maduar. Text bol redakčne spracovaný.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Holki, Maduar