V sobotu sa 8. spetembra na Kollárovom námestí v Bratislave uskutoční prvá edícia Red Bull Dance Your Style na Slovensku. Prinesie rôzne štýly na jednom mieste: popping, locking, breaking, hip-hop, house. Toto všetko v street dance súbojoch, jeden na jedného. O najlepšom tanečníkovi rozhodnú diváci.

A to za hudobných tónov nezvyčajných, kedy tanečníkov môže prekvapiť aktuálna rádiová odrhovačka alebo potešiť dobre odležaná klasika. Red Bull Dance Your Style je tanečný battle plný spontánnosti a výziev. Zodpovednú úlohu porotcov prevezmú do svojich rúk diváci, fanúšikovia, či náhodní okoloidúci. Budú to oni, kto hlasovaním s červenými a modrými kartami rozhodne o postupe tých najlepších do ďalších kôl. Diváci svojimi hlasmi určia aj absolútneho víťaza. Hodnotiť budú rytmus, pohyby, kreativitu, ale aj charizmu. O srdcia a hlasy davu budú v premiérovom ročníku súperiť 16 vynikajúci slovenskí tanečníci a tanečnice.

Red Bull Dance Your Style je novým konceptom, ktorý oslavuje tanec a to najkrajšie, čo street dance ponúka. Tento rok prebieha v jedenástich krajinách. Okrem Slovenska sa na uliciach a námestiach tancuje aj vo Francúzsku, Juhoafrickej Republike, Japonsku, alebo aj v Čile. Pozrite si, na čo sa už čoskoro môžete tešiť aj v Bratislave.

Viac info nájdete na redbull.sk/danceyourstyle

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Monika Viňanská. Text správy sme upravili.