Už túto sobotu (28.9.), sa v Inchebe uskutoční jedna z najväčších septembrových akcií v Bratislave - Americká narodeninová párty. Okrem hudobných vystúpení môžu fanúšikovia zažiť aj hromadné prezliekanie tričiek a byť súčasťou pokusu o svetový rekord.

Americká narodeninová párty tento rok ponúkne šesťhodinový maratón koncertov a zábavy. Návštevníkom zahrá legendárny spevák Richard Müller a skupiny Para, Chiki Liki Tu-a a The Cellmates. Na akcii, ktorá sa každoročne koná na počesť zakladateľa značky Jack Daniels, dostane každý návštevník tričko, prezlienkanie by však malo byť spoločné.

"Na narodeninovej párty chceme docieliť, aby si všetci v sále v jednej chvíli obliekli čierne tričká a poblahoželali tak všetkým septembrovým oslávencom: Richardovi Müllerovi, Matúšovi Vallovi z Pary, Jackovi či Maťovi z Chiki Liki Tu-a. Možno sa nám podarí vytvoriť aj svetový rekord," hovorí organizátor akcie Martin Frimmer. Motiváciou bude súťaž o exkluzívnu cenu. "Je to unikátny sud, v ktorom sedem rokov zrela najstaršia a najznámejšia americká whiskey. A aby to nebolo málo, sud bude podpísaný všetkými účinkujúcimi," dodal Frimmer. 

O zábavu sa na akcii postará aj Michal Hudák, ktorému na pódiu bude robiť garde samotný oslávenec Jack Daniel a moderátori Junior a Marcel. Nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta. Zagratulovať oslávencovi prídu aj herci Andy Hryc, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov.

Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo! Ostatní môžu ešte do piatku využiť možnosť zvýhodneného predpredaja.

Lístky v cene od 7,90 eur kúpite na stránke:  Predpredaj.sk

Zdroj: PR (Propaganda House)
Foto: Tibor Szabados

Súvisiaci interpreti: Para, Richard Müller